perjantai 20. syyskuuta 2013

おわりに

Olen ollut Suomessa nyt vähän päälle viikon, ja aika nopeasti sitä tuntuu tottuvan taas elämään täällä. Aluksi oli kyllä aika hassua, mutta paluu arkeen alkoi aika lailla heti, kun Helsingin yliopiston luennoille piti mennä heti paluuta seuraavan päivänä. Lisäksi koti oli odottamassa samanlaisena kuin vuosi sitten, tosin hieman siistimpänä. Nyt olen kyllä levittänyt jo tavarani ympäriinsä miehen ainaiseksi iloksi. Ja miehestä puheen ollen, on se kyllä kivaa olla kotona ^^ Vuosi oli pitkä aika olla erossa.

Monet ovat kysyneet, mitä kaipaan Japanista. Onhan sitä kaikenlaista, kuten vaikka conbinit ja tietyt ruoat (aka katsudon *-*), mutta toisaalta ei mulla nyt tässä Suomessakaan ainakaan vielä hirveästi valittamista ole. Sen voin kyllä sanoa, ettei Higashi-Hiroshimaa ole paikkana ikävä. Huomaa, että olen asunut vähän landella, kun Helsingissä tuntuu olevan paljon porukkaa :---D Tosin asun kyllä Itä-Vantaalla, ja täytyy myöntää että lähi-Alepassa ekaa kertaa illalla käydessä oli hienoista kulttuurishokkia ilmassa.

Vielä muutama vuosi sitten oli hirveä kaipuu pois täältä pienestä syrjäisestä maasta, mutta jossain vaiheessa tajusin, että ihan kiva paikkahan tämä on. Päätetään siis tämä blogi positiivisissa Suomi-tunnelmissa ennen marraskuun räntäsateita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti