lauantai 5. tammikuuta 2013

Back to the countryside

Nopeasti meni sekin kolme viikkoa perheen kanssa reissatessa. Vaikka olikin välillä aika raskasta olla ryhmänjohtajana ja huolehtia kaikista järjestelyistä, niin kaikilla tuntui olleen hauskaa, ja olin tosi onnellinen, kun sain koko perheen käymään. Suurkaupunkien vilskeen jälkeen Higashi-Hiroshima tuntuu harvinaisen kuolleelta, mutta eipä tässä ole kuin kuukausi ennen seuraava matkaa vähän isommille huudeille aka Kiinaan, jossa reissaamme sitten Liangin kanssa viitisen viikkoa kevätlomani aikana.

Koko reissusta en jaksa kirjoittaa mitään yksityiskohtaista selostusta, ja tuskin se kovin monia hirveästi kiinnostaisikaan. Eräitä kohokohtia olivat Miyajiman hienot maisemat (ja sekopäiset peurat, jotka olisivat halunneet varastaa kaikkien jäätelöt), Hakonen kuumat lähteet sekä Kioton uudenvuoden kellot. Parasta kuitenkin oli totta kai yhdessäolo rakkaiden ihmisten kanssa ^__^

En ottanut ihan hirveästi kuvia, koska Liang räpsi niitä sen verran ahkerasti, ja saan ne sitten myöhemmin. Laitan tähän kuitenkin joitakin ottamiani laatuotoksia.

Okunoshiman pupusaari :3
Maisemia Miyajimalla
Peura tahtoo jätskiä

Tokion valoja Roppongi Hills Towerista kuvattuna (oli kyllä vaikea saada kunnon kuvia ikkunalasin läpi)

Jossain kaukana (Hakone)
Reissun parhaat raamenit löytyivät Kiotosta, omnom


Loppuun vielä purikura :D

PS. Kiitos vaan blogger kun on niin ihanan helppoa saada kuvat aseteltua. Not. Tää haluaisi nyt tunkea joka kuvan tekstin alkuun, ja jos niitä yrittää siirtää, menee koko layout sekaisin. Jes.

1 kommentti: