tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kapybaroja!

Ei ole taas mitään kovin ihmeellistä kirjoitettavaa, mutta näinpäs ihan oikeita kapybaroja heinäkuun alussa Fukuokan viikonloppureissulla! Kawaii, etten sanoisi. Silittämäänkin pääsin, oli aika karhea turkki. Kuten blogin ulkoasustakin saattaa huomata, tykkään カピバラさん (Kapibara-san) -nimisestä japanilaisesta hahmosta ja siihen liittyvästä krääsästä, ja kyseinen hahmo pohjautuu oikeaan Brasiliassa asustelevaan eläimeen (joka on muuten maailman suurin jyrsijä).

Yhdennäköisyys ei ole täysin ilmeinen. (http://tryworks.jp/kapibara/)
Ostin muuten tuossa jonkun aikaa sitten lentoliput Hongkongiin ajalle 10.8-18.8! (Kesäloma alkaa 2.8) Mies osallistuu siellä johonkin konferenssiin, joten saadaan majoittua ilmaiseksi viiden tähden hotellissa :D Paluupäivä Suomeenhan mulla on vasta syyskuun 10, tutkimusraportin loppuesitelmä kun pidetään vasta 9.9.

3 kommenttia:

 1. Mitähäh, teillä on jo paluupäivät tiedossa? Meille pidettiin keskiviikkona täällä dormilla lyhyt dormista poismuuttoinfotilaisuus, jossa siis saatiin parit paperit siihen liittyen, mutta varsinaisista paluupäivistä meillä kellään ei ole vielä mitään tietoa. o.O

  Ja heh, kapybarat on kyllä söpöjä! :D Näin itsekin yhden Ôsakassa, Kaiyûkanissa käydessäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ei se vielä täysin varma paluupäivä ole, mutta pari viikkoa sitten meidän piti täyttää sellaset lomakkeet, joihin kirjoitettiin myös toivomus paluupäivästä. Toivon, että saan paluulipun haluamalleni päivälle, pitäisi ehtiä takaisin luennoille ja sillee ;) (ne kyllä alkaa jo 3.9)

   Aww joo mäkin kävin Kaiyukanissa perheen kanssa joulun tienoilla, sielläkin oli tosiaan kapybara, mutta lasin takana. Fukuokassa ne käyskenteli ihmisten seassa (toki aidatulla alueella) :D

   Poista
  2. Aaa aivan aivan. Meidän ei oo tarvinnut antaa vielä edes toiveita paluupäivästä! :DD
   Saapi siis nähdä milloin täältä sitten Suomeutuu.

   Poista